Pågående utställningar

Här visas alla vernissage/konstutställningar från våra enskilda medlemmar i Kinda Konstförening. Affischerna ligger nedan i datumsortering.

Ge tips på dina egna utställningar, mejla till webmaster@(snabela)kindakonstforening.se - Tack!

affisch_rimforsa strand.indd

______________________________________________________________________________________Lördagen den 27 oktober kl 15:00 finns jag på Omnikvariatet, Dragarbrunnsgatan 9, i  Uppsala.  Det hoppas jag att också du/ni gör. Anledningen är att jag skall presentera min senaste diktsamling som kommer ut i höst. Det känns naturligt att detta sker i Uppsala som jag fortfarande betraktar som Min Stad.
Det skulle kännas fint att mötas här.                                                                                      HJÄRTLIGA HÄLSNINGAR OCH VARMT VÄLKOMMEN!     / Ingemar Härdelin