Vår årliga konstutställning blir av som planerat på Kisa Bibliotek!

Sommarutställning fredag 26/6 – tisdag 11/8 Kisa Bibliotek

Vår årliga konstutställning blir av som planerat på Kisa Bibliotek!
Dock har vi i Kinda Konstförening behövt anpassa oss efter rådande  omständigheter med Coronaviruset (Covid-19). Detta innebär att vi inte kommer att genomföra någon vernissage den 26/6 utan planering sker för att på annat sätt presentera utställningen. På vilket sätt detta ska ske kommer vi att meddela i nästa månadsbrev.

Utställningen kommer i år att vara avgiftsfri.
Tema för årets utställningar är ”Ljus och mörker”

Om du vill ställa ut, bindande anmälan gärna så snart som möjligt för planering men senast onsdagen den 17/6 till: Birgitta Björkhammer 0702-874004 kassor@kindakonstforening.se  Mer info ges vid anmälan.

För att undvika smittspridning, och underlätta för er som vill ställa ut, kommer inlämning respektive utlämning av konst att ske enligt överenskommelse med varje konstnär.

För mer information kontakta Birgitta Björkhammer i Rimforsa 0702-874004 eller Ann-Charlotte Nilsson i Kisa 070-5729085.